Categorien
Zoek Op Prijs
Informatie
Wie Is Online
Momenteel zijn er 5 gasten online.

Nestor Martin S43 Houtkachel 

product # Nestor Martin S43
Adviesprijs 2.669,12
Klantbeoordeling
(0 Reviews)
Beschikbaarheid:
In voorraad
       QTY:          

Beschrijving

Woodbox verbrandingstechnologie, boven- of achteraansluiting, externe luchttoevoer mogelijk (Gesloten verbranding), interieur van gietijzeren platen, gietijzeren deur, dubbele beglazing, uit-mbare aslade, bewegend rooster, afstandsbediening met thermostaatfunctie optio-l verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een Nestor Martin S43 houtkachel voor de LAAGSTE prijs van Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nestor Martin S43 houtkachel staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Nestor Martin S43 in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Een Nestor Martin S43 houtkachel is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Interesse in deze houthaard of houthaard? Wij doen u graag vrijblijvend een offerte voor de Nestor Martin S43 houtkachel.

Over Houtkachel.org en de Nestor Martin S43 houtkachel

Ook de Nestor Martin S43 houtkachel is met beste deal garantie door ons leverbaar. Houtkachel.org is het online houtkachel loket van Kachelzaak Nederland BV. Met het hoofdkantoor in Groningen distribueert en installeert Houtkachel.org houtkachel's door geheel Nederland en zelfs regelmatig over de grens. Vanwege de onbegrensde mogelijkheden van Houtkachel.org op houtkachel gebied is het de moeite waard ons met betrekking tot de Nestor Martin S43 nu direct te mailen of te bellen.

Houtkachel.org gaat over houtkachels en nog eens houtkachels. Met showrooms door het grootste deel van Nederland kan Kachelzaak Nederland u voorzien in vrijwel iedere wens om de door u gewenste houtkachel in het echt te aanschouwen. Als u ons even mailt laten wij u weten waar u de Nestor Martin S43 kunt zien. Als u het liefste gewoon de houtkachel geleverd c.q. bezorgd krijgt omdat u al precies weet wat u wilt dan kan dat ook. U kan de Nestor Martin S43 gewoon bij ons bestellen en bent dan verzekerd van de beste deal. Even advies vragen is natuurlijk wenselijk, als u ons belt of mailt verzorgen wij dat direct. Kortom u bent bij Houtkachel.org aan het goed adres voor houtkachels van Groningen tot Maastricht of van Middelburg tot Alkmaar, voor de Kachelzaak zijn er geen grenzen !

Adviesprijs: € 2895

Neem contact met ons op voor de speciale Actieprijs! Klik op
contact

Extra service:

In een persoonlijk gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en verwerkt tot een adviesrapport. Zo ontvangt u een speciaal aanbod volledig afgestemd op u. Wij helpen u graag!!
Voor meer informatie en/of afbeeldingen, klik dan op contact. Indien gewenst kunnen wij ook een afspraak plannen voor bezichtiging van uw houtkachel.

Levering

Wij leveren uw houtkachel Gratis aan huis. Indien gewenst kan de houtkachel ook ter plekke worden geinstalleerd. Na bestelling nemen wij persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Betaling

U kunt vooraf betalen of tijdens levering.

Houtkachel.org - "Biedt meer dan alleen warmte"

Recensies

Recensies over de Nestor Martin S43 Houtkachel
Gemiddelde beoordeling
 
 (Gebaseerd op 0 Reviews)
Schrijf een recensie over the Nestor Martin S43 Houtkachel
2015 © Houtkachel.org, een initiatief van de organisatie KARAKTER