Categorien
Zoek Op Prijs
Informatie
Wie Is Online
Momenteel zijn er 8 gasten online.

Dovre 500 Gh Houtkachel 

product # Dovre 500 Gh
Adviesprijs 1.332,02
Klantbeoordeling
(0 Reviews)
Beschikbaarheid:
In voorraad
       QTY:          

Beschrijving

Bent u op zoek naar een Dovre 500 GH voor de LAAGSTE prijs van Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dovre 500 GH staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Dovre 500 GH in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. Interesse in deze kachel of haard? Wij doen u graag vrijblijvend een offerte voor de Dovre 500 GH .

Adviesprijs: € 1339.47

Neem contact met ons op voor de speciale Actieprijs! Klik op
contact

Extra service:

In een persoonlijk gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en verwerkt tot een adviesrapport. Zo ontvangt u een speciaal aanbod volledig afgestemd op u. Wij helpen u graag!!
Voor meer informatie en/of afbeeldingen, klik dan op contact. Indien gewenst kunnen wij ook een afspraak plannen voor bezichtiging van uw houtkachel.

Levering

Wij leveren uw houtkachel Gratis aan huis. Indien gewenst kan de houtkachel ook ter plekke worden geinstalleerd. Na bestelling nemen wij persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Betaling

U kunt vooraf betalen of tijdens levering.

Houtkachel.org - "Biedt meer dan alleen warmte"

Recensies

Recensies over de Dovre 500 Gh Houtkachel
Gemiddelde beoordeling
 
 (Gebaseerd op 0 Reviews)
Schrijf een recensie over the Dovre 500 Gh Houtkachel
2015 © Houtkachel.org, een initiatief van de organisatie KARAKTER